Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

'Everybody that hears me sing it - either it brings the tear into their eyes, or else-' 'Or else what?' said Alice, for the Knight had made a sudden pause. 'Or else it doesn't, you know.'

Godt sagt! (2) Varsle Svar
  • Would you tell me, please, which way I ought to go from here?
  • That depends a good deal on where you want to get to, said the Cat.
  • I don’t much care where--, said Alice.
  • Then it doesn’t matter which way you go, said the Cat.
Godt sagt! (5) Varsle Svar

'There is no use trying; one can't believe impossible things'. 'I dare say you haven't had much practice. When I was your age, I always did it for half an hour a day. Why, sometimes I've believed as many as six impossible things before breakfast'.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Her ropte én av musene hurra. Men bifallet ble straks undertrykket av rettstjenerne.

Hvis du ikke skjønner hvordan de gjorde det, så var det slik at de hadde en stor sekk med trekkbånd som de slapp musa hodestups oppi, og så satte de seg på den.

”Jeg er glad jeg har sett det også,” tenkte Alice. Hun syntes hun hørte musen le i sekken. ”Jeg har så ofte lest om rettsaker i avisene, og studert på hvordan det gikk for seg når det lød undertrykt latter. Det har jeg aldri forstått.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Hva lærte dere mer?" "Jo, vi lærte å måle. Bymål og landsmål. Så var det lengdemål og så var det hulmål. Læreren i det var en gammel havål. Og så lærte vi kryp i vei, trav i vei og hei på deg.”

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jeg lærte bare de vanlige fagene." "Og hva var det?" (...)"Forskjellig slags regning: slapseregn og striregn og forstyggelse og forregnelse."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alt det jeg har sagt hittil kan du beholde som gave.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Av det kan vi lære skomaker bli ved din lest. Eller hvis du heller vil si det mer enkelt og liketil:

Du skal aldri innbille deg at du er annerledes enn slik som det ser ut for andre at du har vært eller kunne ha vært ikke er annerledes enn det du hadde villet få dem til å tro kunne ha vært annerledes.

Alice svarte meget høflig: Jeg tror nok jeg ville ha forstått det bedre om jeg hadde det oppskrevet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

It would be so nice if something made sense for a change

Godt sagt! (12) Varsle Svar

-Vil du være så snill å si meg hvilken vei jeg burde gå for å komme bort herfra? - Det avhenger i høy grad av hvor du ønsker å komme hen, sa katten. -Det er ikke så nøye, sa Alice. - Så er det ikke så nøye hvor du går heller, sa katten

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude Jensen