Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Han kjente det venetianske ordtaket "frisk som en fisk", men disse fiskene var ikke friske. De var døde.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takterassen ble kostet og dekket med terakottafliser fra Firenze. Hun strakk et tau langs kanten for å gjøre terassen tryggere og bar opp uttalige krukker som hun fylte med blomster for å gi farge om dagen og dufter om natten - de sto spredt omkring på terassen som korpulente små karer. Mange var fylt av urter til matlaging - basilikumen tok hun med ned til vinduskarmen på kjøkkenet, for det var den urten hun visste hun kom til å bruke mest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er deg jeg elsker, og du må finne deg selv først, før jeg kan finne deg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Er ikke ditt eget liv nok for deg? Trenger du Corradino til å definere hvem du er? Hvorfor kan du ikke bare si: Jeg er Leonora og jeg er glassblåser?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og veggene var fylt til trengsel av speil i alle størrelser, som en samling portretter som bare viste sine beundrere. Jeg vil ramme inn ansiktet ditt, var deres troløse løfte. Du er mitt motiv. Jeg kan gjøre deg vakker. Helt til du går videre og det neste ansiktet stirrer inn i mitt dyp. Da vil jeg ikke befatte meg med annet enn det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie