Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Tenk at jeg kan leve et helt liv, og det er til og med mitt liv, uten at jeg er i nærheten av den sti hvor mine dypeste behov jan bli sett og hørt. Jeg vil dø i taushet, det skremmer meg, uten et ord på leppene, for det er ingen ting å si, sa han, og hørte sjøl den desperate apellen u sitt eget utsagn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det lurende ved ham hver gang han tok imot noe, slik som maten, som faren hadde arrangert slik at sønnen kunne spise uten derved å fremstå som "sønn", pekte på en eiendommelig og kraftig livsgnist hos ham, men som han likevel ikke greide å forsone seg med fordi den var uten generøsitet (Men hvor mange unge menn er generøse! De har nok med å klore seg fast til sin egen framtid!) og uten skamfølelse (men skamfølelse, det forventet han å finne hos en ung mann) (...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa