Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

"Pass på Harry. Drikking gjør deg ikke bare irritabel, men irriterende. Jeg har ikke kommet her for å ta fra deg verken selvrespekten, ballene eller ølet. Men problemet dit akkurat nå er at alle de tre tingene befinner seg oppi det glasset."
"Du har evig rett," sa Harry og løftet glasset. "Og det er derfor jeg må skynde meg å drikke det."

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Psykolog Ståle Aunes kontor lå i den delen av Sporveisgata som ikke har noen sporvei, men derimot en interessant blanding av gangarter på sine fortau. Den selvsikre, spretne gangen til de kroppsdyrkende husmødrene på treningssenteret SATS, den forsiktige gangen til førerhundeierne fra Blindeforbundets hus og den uforsiktige gangen til det slitne, men uforferdete klientellet fra hospitset for rusmisbrukere.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Må du puste så... sært?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Reparer deg selv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Man kan ikke overleve lenge om man ikke er redd.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Ubegripelig" pleide kollegene hans å si når de fant unge mennesker som hadde valgt selvmord. Harry antok at de sa det for å beskytte seg selv, for å avvise selve ideen. Utover det skjønte han ikke hva de mente med at det var ubegripelig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Da Halvorsen hadde skjønt at det var slutt med Rakel, hadde han sagt at Harry burde trøste seg med andre kvinner. Eller som han så poetisk hadde uttrykt det: pule av seg melankolien. Men Harry hadde verken orket eller villet. Fordi han visste at enhver kvinne han rørte, ville bli til Rakel. Og det han trengte var å glemme, å få henne ut av blodet, ikke noen kjærlighetens metadonbehandling.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er bare èn ting som er tommere enn å ha levd uten kjærlighet, og det er å ha levd uten smerte.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tvilen er troens skygge. Har du ikke evnen til å tvile, kan du ikke være troende. Det er som med mot. Har du ikke evnen til å være redd, kan du ikke være modig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror at alle systemer vi stoler på når som helst kan kortslutte og slynge oss ut i en natt hvor lover og regler har opphørt å beskytte oss, hvor kulde og rovdyr regjerer og hver og en må prøve å redde seg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R