Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Så lenge universet hadde en begynnelse, kunne vi anta at det hadde en skaper. Men hvis universet virkelig er fullstendig uavhengig, uten grenser, vil det verken ha noe begynnelse eller noe slutt - det ville ganske enkelt være. Hvor skulle det i så fall være plass til en skaper?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Menneskerasens fremskritt når det gjelder å forstå universet, har etablert en liten flik av orden i et stadig mer uordnet univers.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men hvis vi virkelig oppdager en fullstendig teori, bør den i tidens løp kunne bli begripelig i store trekk for alle, ikke bare noen få vitenskapsmenn. Da vil vi alle, filosofer, forskere og vanlige mennesker kunne være med å diskutere spørsmålet om hvorfor det har seg slik at vi og universet eksisterer. Finner vi svaret på det, ville det være menneskefornuftens endelige triumf - for da ville vi kjenne Guds mening

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det ser derfor ut til at Einstein tok dobbelt feil da han sa: "Gud kaster ikke terninger." Studier av partikkelemisjon fra svarte hull tyder på at Gud ikke bare kaster terninger, men enkelte ganger også kaster dem der de ikke kan ses.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudStein KippersundElisabeth SveeNinaBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaHarald KTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo Rye