Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Hvis jeg ikke tidligere har fortalt deg at Jacques og herren hans hadde reist gjennom Conches og at de hadde losjert hos stedets politiløytnant, er det fordi jeg ikke har kommet på det tidligere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man avler aldri så mange barn som i dårlige tider.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Leser, du er alt for pedantisk. Ja vel, damer fra byen sier en evighet, Mme Marguerite sier pokker så lenge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ser bare at med litt fantasi og stil er ingenting lettere enn å la en roman trekke i langdrag.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg liker ikke å snakke om levende mennesker, for fra tid til annen blir man nødt til å rødme over det gode og det onde man har sagt om dem; det gode fordi de spolerer det, det onde fordi de gjør det godt igjen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men, i Guds navn, leser, spør du meg hvor de skulle?... Men, i Guds navn, leser, svarer jeg, vet man hvor man skal hen? Hvor skal du hen selv? Må jeg minne deg om Æsops historie? Hans herre Xantippos sa til ham en sommerkveld eller vinterkveld, for grekerne badet året rundt: «Æsop, gå til badene; hvis det er lite folk der, skal vi bade.» Æsop gikk. På veien traff han en athensk vaktpatrulje. «Hvor skal du?» «Hvor jeg skal?» svarte Æsop. «Det vet jeg ikke.» «Vet du ikke? Gå rett i fengsel.» «Nå,» svarte Æsop, «sa jeg ikke at jeg ikke visste hvor jeg skulle? Jeg ville gå til badene, og nå går jeg i fengsel.»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarte