Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 36 sitater

Damen som selger tøfler, kommer ut fra sin butikk og tar seg en titt på de nærmeste utstillingsvinduene, med kilovis av åreknuter som lenker rundt leggene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når du ser tilbake på hele din latterlige fortid og oppdager hvor latterlig du egentlig har vært i all din naive godtroenhet, får du kanskje lyst til å holde opp med å være ung fra og med nå. Du vil stå stille og vente til ungdommen har revet seg løs fra deg og gått forbi. Du vil se den fjerne seg og forsvinne i all sin forfengelighet, du vil stikke hånden ut i tomrommet etter den og se etter den nok en gang, og når du er helt sikker på at den er borte for godt, vil du ganske rolig gå til din kant og være deg selv. Og i all stillhet vil du begi deg over til den andre siden av tiden for å se hvordan mennesker og ting virkelig er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tro aldri uten videre den mann som påstår han er ulykkelig. Spør ham om han sover godt om natten. Hvis han svarer ja, er alt i orden. Mer behøver du ikke å vite.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Før to timer var gått, kjente jeg sjelen hennes til bunns. Kroppen måtte jeg vente litt med.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er det som er livet: et lysglimt som blir borte i natten.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kompetente fagfolk hadde fremdeles den største tillit til ham og behøvde derfor ikke å lese hans artikler.

Skulle kompetente fagfolk plutselig gi seg til å kritisere hverandre, ville det hindre ethvert fremskritt. Da måtte man jo bruke et år på hver side man skrev.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kanskje har også alderen en finger med i spillet når vi føler oss truet på livet. Vi har ikke lenger nok musikk i oss til å få tilværelsen til å danse. Så enkelt er det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi var havnet i den rene ridderroman og identifiserte oss med de mest fantastiske helteskikkelser, samtidig som vårt eget latterlige lille jeg satt dypt ned på bunnen og skalv av skrekk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hjertet er noe man bør omgås med største mistenksomhet, såpass hadde jeg iallfall lært i krigen, og den lærdommen satt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På hvert øyelokk bar vi vekten av en hel måneds manglende søvn, og like mye bar vi i bakhodet, i tillegg til alle de kiloene vi bar på ryggen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva