Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det var ikke noen andre mennesker på hele vegen så langt Jon kunne se, uten en gammel kone borte i svingen. Han så ikke annet enn ryggen på henne, og den var helt alminnelig. Det v ar ganske umulig å se på henne at hun var en heks, bakfra iallfall. Han hadde kanskje ikke tenkt på det, om han hadde sett ansiktet hennes engang, for hun var ikke en av de verste heksene. Ikke en av de veldig snille heller. Bare en slik middels heks som har rund nese uten vorter på, og briller, og ser ut som de fleste andre gamle koner. Hun het fru Monsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Trollkrittet så ut som kritt pleier å se ut, slike som vi har på skolen og som knekker når vi skriver hart med dem. Det var litt rart likevel, for spissen var ikke i den ene enden, men i den andre ende. Det la en ikke merke til slik med det samme.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo Larsen