Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Jeg bare elsker denne lesesirkelen. Nå er det tid for refleksjon - Vi har holdt sammen et år nå, og jeg gleder meg alltid veldig til disse onsdagene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skulle ønsket de hadde skrevet hva boka handlet om på baksiden. Det er skikkelig irriterende når det bare står sitater fra anmeldelser. Man vil jo vite hva det handler om, ikke om den har vunnet mengder av priser eller kritikerjubel. Det virker da bare pretensiøst, gjør det ikke? Dette er et klassisk eksempel på en bok jeg aldri ville ha plukket opp hvis det ikke hadde vært for lesesirkelen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du trenger ikke å unnskylde bokvalg i lesesirkelen. Det er jo hele poenget her, for å gjenta noe til kjedsommelighet. Meningen er jo at vi skal lese bøker vi ellers ikke ville lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg bet meg merke i det hun sier om at man heller skal bedømme hvor velfungerende et forhold er ut fra hvor mye partene snakker sammen når de er på restaurant, enn hvor ofte de ligger med hverandre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når en du elsker dør, er det som om de etterlater deg bare halvparten av livet deres sammen. Det mennesket du var i deres øyne dør sammen med dem.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

I lesesirkelen forrige måned kom de inn på emnet mødres evig dårlige samvittighet og hvordan mødre dømmer barna sine til å gjenta deres eget liv. Alle var enige om at skyldfølelse og bekymring kom samtidig med første melkespreng.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Som vanlig gikk Harriet fullastet opp trappen, med en vaklevoren haug av enkeltstående sokker, gensere noen hadde kastet fra seg, herreløse leker - dagens rot og skrot. Ned var det alltid med en kopp eller to, plastkrus funnet under senger, leste aviser og klissete medisinskjeer. Og opp, som allerede oppsummert. Variasjon var jo livets krydder, slo hun fast for seg selv med et skjevt smil.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. Martol