Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Dagen blir lang for den som har endt sitt dagsverk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Finnes det noe herligere enn å våkne en morgen og være fullstendig utsovet ?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Var det ikke tilstrekkelig med en håndfull vann for å bli tatt opp i Guds rike ?. Skulle det være nødvendig med en hel rennende elv ?.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Meget passende til de store nødsårene var de fire stendene biltt avskaffet i Sverige. Fra da av var det bare to stender: Den mette og den sultende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om Kong Carl XV var det skrevet at intet hovmot hindret ham fra å tre over terskelen selv i den fattigste hytte. Han som bodde i høyt hvelvede gemakker i Sverige, holdt seg ikke for god til å bøye hodet og besøke dem som bodde under lave takbjelker. Han avlet til og med barn med de vakreste av folkets unge døtre; av et gavmildt hjerte delte han sitt kongelige blod med dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var hans hender som hadde forvaltet dette jordstykket, og når han tenkte på alle de avlinger som ville bli høstet der når han selv var borte, bela han ganske godt tilfreds. Men noen ære fulgte det ikke med å bryte ny jord og pløye opp åker. Æren var for dem som brukte sverd, gevær og kanoner, ikke for den som handterte øks og plog, det fredelige arbeids remedier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mennesket beveget seg ikke like ledig i dag som i går. Å ligge under jorden eller å kreke over den - hva var å foretrekke?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila