Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Det jeg prøver å formidle med denne boken, er at vi må ta vare på den dyrebare tiden vi har igjen her på jorden, og bruke den godt. Derfor skal vi heller ikke leve etter de menneskelige lystene, for det har vi gjot lenge nok, men heller leve etter Guds vilje den tiden vi har på jorden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

<<Det blir lys i mørket>>, Han har også latt lyset skinne i våre hjerter, for at kunnskapen om Guds herlighet, som strålet i Kristi ansikt, skal lyse fram (2 Kor 4,6). Vi er faktisk kalt til å være et lys i en mørk verden. Jesus-mennesker skinner som solen på høylys dag, for Han bor i oss. Utstrålingen kommer av at Gud skinner gjennom deg og meg. Som vi vet, ligger verden i mørket, men Gud fridde oss ut fra den, for at vi skal lyse opp der vi lever, Ja, vi skal være til glede for naboer og medmennesker i hverdagen, for de er våre <<neste>>

Godt sagt! (0) Varsle Svar

”Mange av oss kristne har delte sinn. Vi har litt av Jesu sinn og litt av vårt gamle sinn, og bestemmer det meste selv, enda vi har bekjent at Jesus skal få være Herre i våres liv. Men i Bibelen står det at et slikt menneske ikke skal få noe som helst fra Faderen, for da har vi et splittet sinn, som mange på barnestadiet har.” (se Jak 1,7 & 4,8)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

”Når vi begynner å leve for Gud, gjør vi noe vi ikke hadde klart i egen kraft, nemlig at vi lar Jesus leve Sitt liv gjennom oss.”(..)”Synden blir renset ut, stoltheten brutt ned og sløvheten tatt bort. Vi vil få noe vakkert som vil spre seg ut i våre liv, og deretter over på andre mennesker. Ånden fra Gud vil hjelpe oss til å kunne avstå fra ting i verden som ikke er bra for oss.” (se 1 kor 13)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BoktimmyIvar SandJohn Erik Bøe LindgrenAnjaLeselenaNeda AlaeiGVRisRosOgKlagingIngunnJIna Elisabeth Bøgh VigreEmilieskRoger MartinsenLene AndresenMiljaLilleviAkima MontgomeryritaolineLisa Chatur VestbyThor F.LailaMarit MogstadAjiniakraTherese HolmIngunn SAndreas BokleserReadninggirl20Frøken HildreHelena EMarteIda  Gaarden SortlandVibekeVigdis VoldInge KnoffKay NilsenMargrete Dyvik CardonaJulie StensethGladleseranita grindeLillian WhitingMads Rage