Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Hvis mitt mislykkede liv har noen annen begynnelse enn unnfangelsen, så var det i A. det begynte. Jeg akter ikke å redegjøre utførlig for det hverken nå eller siden, det får klare seg når jeg sier at jeg aldri skulle hatt elever. Jeg oppdaget for sent at mine kunnskaper ikke kunne oppveie mitt utseende. Elevene hadde store gleder på min bekostning, og til slutt gikk det galt. Svært galt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var kanskje det som var årsaken, det myke regnet, og stillheten, i hvert fall hendte det som jo hender iblant: man får kastet over seg en stor tomhet, det er som om selve tilværelsens meningsløshet kryper inn i en og bretter seg ut som et endeløst, nakent landskap.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa