Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

For meg er ikke det viktigste å få penger, men det viktigste vil være at nå kan jeg vise at jeg kan jobbe, at jeg klarer noe, at jeg gjør noe nyttig. Helt siden jeg kom til Norge, har tante og onkel sagt at jeg er helt ubrukelig, nå har jeg lyst til å vise dem at jeg klarer noe, at jeg kan jobbe. Jeg er lei av folk som sier at jeg er gal, ubrukelig og syk.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg trodde at den kulturen vi hadde i Somalia, var den eneste og beste, men her i Norge ser jeg at ting blir gjort annerledes. Her ser jeg fedre som er ute og leker med barna sine, barn som blir respektert, barn som ikke slåss. barn som blir snakket med og ikke til. Selv om det var krig i landet mitt, var jeg aldri i tvil om at kulturen vår var riktig. Jeg orket ikke mer av krigen, og da jeg fikk mulighet til å forlate den, var kulturen og språket det eneste jeg kunne ta med meg til mitt nye land.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Mitt liv som gift er over. Mitt liv i frihet begynner."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Mennene sier at Norge er et land hvor alle er rike, det er et land hvor alle får det de ønsker seg, et land hvor det ikke er krig, det er land hvor ingen jager deg og du er helt fri. Mennene er veldig glade for at onkelen min har funnet meg, nå har jeg familie i dette flotte landet, jeg har familie som ønsker at jeg skal komme til dem. Mennene fortsetter å lovprise dette landet som jeg aldri har hørt om. De sier at det bare er de aller heldigste som får reise til Norge. De sier at i Norge er folk så rike at man kan ta penger ut fra veggen i gatene."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg forstår ikke meg selv. Jeg har ikke lyst til å leve, men når det skjer noe farlig, prøver jeg likevel å redde livet."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Stig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus