Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 17 sitater

Så mens Henry løp bortover gaten, pleide han og kikke på de vennligsinnede folkene som gikk med dress og briller, akkuratt som Clark Kent, og spekulerte på om de kunne være stemmen til Supermann. Han kikket til og med på kinesiske og japanske menn, for det var jo ikke godt å vite.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg tror jeg skjønner det nå. Det spiller ingen rolle hvor fint et hjem er - det som teller, er at det føles som hjemme."

Godt sagt! (7) Varsle Svar

"Hva skal vi her å gjøre?"spurte Henry idet han så Sheldon åpne kassen og ta fram saksafonen. Sheldon puttet flisen inn i munnstykket. "Vi lever."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Det er her han bor, men det vil aldri bli hans hjem."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De definerer deg ut fra hva du gjør, ut fra handlingene dine sier om deg. Og at du er kommet hit, tross foreldrene dine, betyr mye for dem og for meg. Og de er først og fremst amerikanere. De oppfatter deg ikke som fienden. De ser deg som et menneske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En mann som klamret seg til følelser som hang igjen fra krigens dager. Det hadde aldri falt sønnen inn at Henrys inngrodde lidenskap for tradisjoner, hans urokkelige vaner fra en svunnen tid, kunne ha andre grunner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du ser på det du har, ikke hva du mangler, og så går du videre."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg prøver å unngå å leve i fortiden, men hvem vet, noen ganger lever fortiden i meg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg kunne funnet henne etter krigen. Jeg kunne såret Ethel og fått det jeg ville, men jeg synes ikke det var riktig. Ikke da. Og ikke nå de siste årene. "jeg hadde sjansen." Han sa det i det han rykket seg opp fra et langt livs savn og lengsel. "Jeg hadde sjansen, og noen ganger er det slik her i livet at man ikke får flere sjanser. Du ser på det du har, ikke hva du mangler, og så går du videre."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han ville gjøre som han alltid gjorde, finne det søte blant det bitre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BentThereseAnneWangkjell kRufsetufsaAnne Berit GrønbechLene AndresenMette-MHarald KLeseberta_23AtmanNora KjærstadLisbeth Kingsrud KvistenmoiraAkima MontgomeryEmilieskDolly DuckellinoronilleMarit HåverstadSimen "Boktimmy" IngemundsenRisRosOgKlagingJan Arne Nygaardingar hSigrid Blytt TøsdalMetteNeda AlaeiBenedikteHeidiHilde Merete GjessingLibraritas vIngeborg GBjørn SturødStine SevilhaugGroIris MæhleBjørg L.Beathe SolbergIngvild SNalaJulie Stenseth