Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Den sanne oppdagelsesreise består ikke i å finne nye landskaper, men å se med nye øyne.
~ Marcel Proust

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vær våken i dette nået

Den tid vil komme, sier poeten. Ja, den tid vil komme, men ønsker vi å våkne opp til hvem og hva vi virkelig er, først på dødsleiet, slik Thoreau forutså at så lett ville kunne skje? Eller kan den tid være denne tid, være akkurat nå, der vi er, som vi er?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ren og skjær tillit. Faller ikke bladene fra trærne nettopp slik?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å praktisere bevisst tilstedeværelse handler ikke om å gjøre, eller "gjøre riktig". Det handler om å være - og å være det å vite, inkludert det å vite å ikke vite.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Å komme til et bedre sted i fremtiden er en illusjon. Du er her nå.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Meditasjon er en væremåte, ikke en teknikk. Meditasjon handler ikke om å forsøke å komme til et annet sted. DEt handler om å la deg selv være akkurat der du er og som du er, og om å la verden være akkurat som den er i nettopp dette øyeblikket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila