Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Zakhor. Al Tichkah.
Husk. Glem aldri.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jenta kunne se det vesle ansiktet til broren titte ut på henne fra mørket. Han hadde yndlingsbamsen sin klemt inntill seg og var ikke redd lenger. Kanskje han var trygg der likevel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Umulig å legge fra seg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Det er kommet et nytt holocaust-minnesmerke i Le Marais, det vet du kanskje?" Jeg nikket. Jeg hadde hørt om det og planla å gå dit neste gang jeg var i Paris. "Chirac innviet det i slutten av januar. Det står en vegg med navn rett ved inngangen. En svær, grå steinvegg inngravert med 76 000 navn. Navnet på hver eneste jøde som ble deportert fra Frankrike."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Zakhor. Al Tichkah. (Husk. Glem aldri)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Disse politimennene...hadde ikke de også familie? Hadde de ikke barn? Barn de gikk hjem til? Hvordan kunne de behandle barn på denne måten? Fikk de beskjed om det, eller var det naturlig for dem å oppføre seg sånn som dette? Var de virkeligheten maskiner, ikke menneskelige vesener? Hun så nærmere på dem. De så ut til å være av kjøtt og blod. De var mennesker. Hun kunne ikke begripe det.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Zakhor. Al Tichkah. (Husk. Glem aldri)

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Du leker med Pandoras eske. Noen ganger er det bedre å ikke åpne den. Noen ganger er det bedre å ikke vite.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Noen ganger, Miss Jarmond, er det ikke lett å bringe fortiden tilbake. Det kan komme ubehagelige overraskelser. Sannheten er vanskeligere enn uvitenhet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd Hebæk