Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Kjønnslemlestelse av barn og unge kvinner framstår for meg som terror; brutaliteten og smerten er det vanskelig å sette seg inn i. Det er for meg noe av det verste du kan gjøre mot et annet menneske? Hvordan er det mulig at vi i vår opplyste tid kan skjære borte deler av kjønnsorganet for å frata deres seksualliv?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg var det hele tiden helt innlysende at det var omsorgsevnen som måtte ligge til grunn for om man kunne ha omsorg for barn, ikke hvilket kjønn man har.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt imot ubegrenset religionsfrihet. Religion må underlegges vårt felles lovverk, som alle andre institusjoner i samfunnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv om vi var unge, burde vi forstått at politikk ikke skapes gjennnom å søke enighet. Det er jo brytninger som er politikkens natur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis erfaring er den eneste kvalifikasjonen som skal til for å bli valgt inn på tinget , så har jo ikke ungdommen en mulighet [...]

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange ganger har jeg tenkt på hvor viktig det er at det finnes slik gode hverdagsmennesker. De så at jeg ikke hadde det så godt hjemme, og derfor inviterte de meg med på sine ferier og lot meg være en av dem. For en varme og gjestfrihet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En gang vi hadde idrettsdag på skolen, skulle vi hoppe høyde, og lista lå mye høyere enn det jeg normalt hadde mulighet til å klare. Så fokuserte jeg på lista og mobiliserte all konsentrasjon på å hoppe mange centimeter høyere enn jeg noen gang hadde vært i nærheten av. Jeg fokuserte så sterkt at det var som om usynlige hender hjalp meg og løftet meg over lista. Sånn har jeg hatt det noen ganger eller også, når problemene har virket for store. Da er det som om tankene mine hjelper meg videre, bare konsentrasjonen og ikke minst viljen er sterk nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

All politikk handler om å gjøre samfunnet vårt bedre, og å hjelpe mennesker som av en eller annen grunn befinner seg på livets skyggeside.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi kan ikke tilby erfaring, men vi kan tilby noe nytt og spennende. Karita er ikke som politikere flest. Hun sier det hun mener, er hundre prosent lojal og bånn ærlig, og hun oser av politisk talent.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På denne tiden, omtrent da jeg begynte på skolen, begynte jeg å be til Gud. Og det hjalp å be. Bønnen ga meg styrke og trøst- Det var som en hånd kom og strøk meg over kinnet og ga meg ro. Å folde hendene og si "kjære Gud" ble den naturligste ting i verden. Jeg ber fortsatt, særlig når jeg har det vanskelig. Det sitter i meg fra jeg var liten. Jeg henter styrke fra bønn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim