Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Idet man tumler rundt som barn, graver i jorden eller kaster med ball, gjør et annet barn det samme et annet sted, et annet barn med brødblingser og blåmerker. Et annet barn som en gang skal styrte deg i avgrunnen, eller løfte deg opp i en slags midlertidig lykke. Eller omvendt. Et annet barn du en dag må drepe, eller lære deg å leve med.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Man finner alltid frem der man har lekt som barn

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Noen ganger har jeg en følelse av at visse geografiske punkter holder oss fast, forblir en del av underbevisstheten hele livet igjennom.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hun tenkte at ingen kunne vite hva steinen ville forårsake nede på bunnen, når hun først hadde sluppet den gjennom den mørke overflaten.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvem er jeg som ikke kan tilgi? Som ikke vil tilgi? Jeg er den som går den smaleste veien. Den vanskeligste. For ingen ting er lettere enn å bøye av og stryke en annens gjeld.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Barn må vernes mot de voksnes galskap

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis du har sansen for overvektige bruktbilselgere med gule svetteringer under armhulene, bør du stikke innom på fredagskvelden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente Nogva