Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Islendinger hører ingensteds hjemme. En islending har det best på Leifsstadir, den internasjonale flyplassen ved Keflavik. Den tollfrie sonen er hans fedreland.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I samme øyeblikk som folk forlot husene sine, var de i realiteten på nettet. Hver og én hadde lov til å tenke hva de ville om hvem som helst, og mot det fantes det ingen opphavsrett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han måtte anstrenge seg alt han kunne for ikke å slippe øynene - to siklende hunder - løs nedover kroppen hennes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bôddis slag var et hjerteslag av den typen som enhver ridder blir utsatt for på sin vei til den store kjærligheten, når han oppdager at også Tornerose trenger å skifte underbukser. Og drikker cola i smug.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia