Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

En virkelig herre, tenkte Lebel, og farlig som en slange. De er alltid den verste sorten for politiet, disse virkelige herrer. Det var aldri noen som mistenkte dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Navnet var Grzybowski. Dette var for meget for italieneren, som bad Kowalski skrive det ned. Det gjorde Kowalski, men italieneren som ikke var i stand til å fatte at noe navn kunne bebynne med "GRZYB...", stavet det for mannen i den internasjonale sentralen som "Griyb..." i den tro at Kowalskis håndskrevne "z" måtte være en "i".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er kaldt kl. 9.40 om morgenen en mandag i Paris, og kaldere virker det når en mann skal skytes av en eksekusjonspelotong.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline