Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Han så ut som om han hadde tatt i en strømførende ledning og ba - hvem? - om unnskyldning for at kroppen hans var blitt utsatt for en så idiotisk katastrofe.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og bekymringen som preget ansiktet hans, kunne godt vært den samme gamle - et problem som simpelthen besto i å oppta en viss plass i denne verden og være tildelt et navn folk kunne bruke på ham, selve det å være en person folk mente det kunne gå an å kjenne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han liker å fortelle ungene våre hvordan jeg la an på ham ved å sitte ved postkassen hver dag, og selvfølgelig ler jeg bare og lar ham få lov til det, fordi jeg synes at folk skal få lov til å tro på det de vil og på det som gjør dem glade.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Kjærlighet dør hele tiden, i det minste sporer den av, blir forkludret - den kunne like gjerne vært død.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Intervju med Alice Munro:

For en del år siden sa man at skjønnlitteraturens tid var over og at folk ville slutte å lese, at tv og andre medier ville overta. Men en av de virkelig strålende tingene som har skjedd i min levetid, er at folk faktisk leser ennå. De gjør det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson