Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

I en liten båt drev han med vinden vestover. Bølgene vasket og slo melodisk mot skroget. I Santiago de Cuba daskes bølgenes nattsvarte takt mot pianoets tangenter. Månen vandrer over havet. Tangentene blir gule i det varme lyset.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men Lupe er trygg. Eudes kontante, kommanderende og dirigerende tilstedeværelse, hans autoritære måte å snakke på, får plysjbelegg når den 15 år yngre kona er til stede. Lupes blide vesen er like saliggjørende for ham som hans stålsterke manndom er for henne. Paret insisterer på å servere middag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vanskelig å tenke seg at andre enn Jens Chr. Hauge ville klare å overtale regjeringen til å forbryte seg mot vedtaket i Stortinget om ikke å eksporterer våpen og ammunisjon til land i krig eller borgerkrig. Nå lurte han også sine gode venner amerikanerne, ved å unnlate å fortelle dem at det var deres ammunisjon som skulle fraktes til Cuba, i strid med landets egen embargo.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg byr på ingenting - det er det eneste jeg har. Du må bare forsyne deg. Jeg har mer av samme sorten.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ifølge Enrique er ekteskapet en vane. Det finnes ikke oppriktig erotisk dragning mellom mann og kone. Men ekteskapet er en samfunnsbyggende institusjon, så det kjønnslige skuespillet i ektesengen er en nødvendig forestilling fordi den opprettholder familiefreden og familiestrukturen.[...] Enriques familiebyggende tiltak begrenser seg til trim av Martas erogene soner når det er påkrevet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard