Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

  • Hvis man blir for tålmodig, kan det å fortsette å vente være det eneste man har å vente på.
Godt sagt! (7) Varsle Svar

Fuglen gikk som en gammel mann på søndagstur. Tunge avmålte skritt og brystet skutt frem. Det virket ikke som den var på vei noe sted, men som om hvert skritt var nok i seg selv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Simon ble bare stående på det nederste trappetrinnet. I eventyrene fikk alltid Espen Askeladd til slutt bruk for alle disse tingene han fant rundt omkring. Det Simon hadde å gi bort, var det ingen som kunne gjøre seg noen nytte av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var noe med å være liten. Noe med å ligge i senga, innbille seg at det var fullt med mus på golvet og ikke våge å sette føttene ned. Det var noe med å ligge slik og vente på at noen skulle komme og bære ham i sikkerhet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen