Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Hvis tilværelsen var et spill, og det var den antagelig - i hvert fall ut fra visse perspektiver - måtte mennesket iføre seg rollen som ydmyk spillbrikke, ikke spiller. Ikke dermed sagt at man måtte legge seg flat for andre dumme brikker, eller godta regler og påbud og dumheter som innskrenket ens egen eksistens.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å demonisere fienden var blant de vanligste, de aller billigste feilgrepene. Det var for eksempel grunnstammen i all rasisme, all fremmedfiendtlighet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Selv om du faktisk ikke eksisterer, kjære Herre, pleide han å tenke, må jeg innrømme at Den hellige skrift er en innmari bra bok. I hvert fall innimellom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

... om Vårherre finnes, så er han en gentleman med humor. Alt annet er utenkelig. Og han er ikke allmektig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men fnugg, vi er bare fnugg i evigheten.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Å vite om og gjennomskue er ofte verre enn å være uvitende. Eller late som om man er uvitende. Det er lettere å leve i et land hvor man ikke forstår språket til fulle.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det ligger et forsømt bekreftelsesbehov på bunnen hos de fleste. De opplever at de ikke blir sett, grunnlaget ligger ofte langt tilbake i barndommen, og det har blitt forsterket ved at de på forskjellige måter har kommet til kort og mislyktes senere i livet. Det er ganske enkelt selve den kriminelle grunnvollen, kan man si.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

minste motstands lov er sterk

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S