Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Livet blir ju til mens man går uten kart og det fins ingen veg tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bak lukkede dører skjuler det seg mange familiemysterier.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Vi hadde snublet og falt og reist oss igjen, mellom tretter og forsoninger,men uten noen sinne å svikte hverandre.Summen av dagene, sorgene og gledene vi har delt,det var vår skjebne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Man har ikke annet enn det man gir bort

Godt sagt! (5) Varsle Svar

...det er ikke den avslørte sannheten som gjør oss sårbare, men hemmelighetene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tanken om karma gjør meg tussete. Å tro på skjebnen kan være ganske innsnevrende, men karma er noe mye verre, for den kan føres tilbake til tusen tidligere liv, og noen ganger må man også bale med ugjerningene til dem som har gått før en. Skjebnen kan alltids forandres, men skal man renvaske sin karma, kreves det et helt liv, og kanskje holder ikke det heller.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Min store skrekk er at jeg skal ha blitt døv, slik at jeg ikke lenger kan høre stillheten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

(...)livet er en elv, vi seiler på en flåte mot det endelige bestemmelsesstedet. Elven har sin strøm, hastighet, sine grunner og virvler og andre hindringer som vi ikke kan gjøre noe med, men vi har en åre, slik at vi kan manøvrere farkosten på vannet."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa