Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 16 sitater

Og jeg vet det, jeg vet hvor jeg skal. Jeg skal åpne skogen på egenhånd. Jeg skal brette greinene til side. Jeg skal kviste livet mitt, legge årringene rundt halsen og få tømmeret til å flyte i hver eneste tåre som er grått. Mindre kan jeg ikke gjøre det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi skal ikke gjøre Love Story II heller, skal vi vel? Vi snufser ikke når vi har ståpikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En fantomtegning viste en fet mann med plirende øyne. Ingen meldte seg- Det hadde ikke jeg gjort heller, hvis jeg hadde sett sånn ut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
  • Jeg gav Deres mann et prospekt. Men ikke gå dere bort, da.
    Vi gikk i hvert fall bort fra megleren.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

De snakket altså om den evige studenten som hadde grodd fast oppi skråningen ved Blindern og snart var en del av plantelivet der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • mens hun leste denne boligannonsen, det motsatte av dødsannonsene, i den ene flyttet du inn, i den andre flyttet du ut.
Godt sagt! (5) Varsle Svar

Mor holdt ut, sterk som hun var, innerst inne, i hvertfall lot hun som det, og hun klarte det, å late som om, som mødre gjerne gjør, og det holder for meg

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sier noen som er forelsket det til hverandre? Er det ikke heller det de hensynsfulle og likegyldige sier,altså de som har gått lei, sier ikke vent. De forelskede sier: Vent på meg, uansett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og sinna folk gråter ikke. De snur ryggen til. De gjemmer seg. Eller de slår.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I alle fall våkner jeg for første gang uten sorg. Det forundrer meg. Det skremmer meg. Men jeg tror ikke et øyeblikk på at den er over. Sorgen har bare stanset og ser seg om.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundGunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland Skjeggerud