Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Kjell Nilsen hadde igjen opplevd noe som måtte fortelles videre til flest mulig, og som det var mest naturlig at han fortalte, siden han var den eneste av de overlevende som behersket touch.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare en håndfull mennesker vet at den boken er Kjells historie. Noen har spurt ham rett ut, men han har svart kort, unnvikende og med mat i munnen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det måtte ha vært en hallusinasjon. Eller et lite tre som jeg aldri hadde lagt merke til. Det måtte være ett av to, innbilning eller furu.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Stillheten senket seg over oss som en osteklokke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du er ikke gal selv om du tror på ting som ikke fins. Du er gal hvis du er alene om det. Der ligger forskjellen på religion og galskap.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti