Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 22 sitater

Vær deg selv, ikke imiter noen. Din egen rikdom kan du når som helst vise frem. Den bare øker og øker gjennom et langt livs pleie. Men talentet du har lånt av andre er midlertidig, og bare halvveis ditt eget...Gjør det du har fått som din oppgave, så vil du hverken håpe alt for mye eller våge alt for mye.

(sitat, Ralph Waldo Emerson)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Når det kommer til stykket, finnes det ingen vellykket flukt fra deg selv. Du må forandre deg. Hverken dop, eller meditasjon, alkohol eller besøk i lykkeland, skilsmisse eller ny jobb vil forandre deg. Før du er villig til å se øyeblikket våkent og oppmerksomt inn i øynene, vil du ikke kunne vokse, ikke før du er villig til å la nåsituasjonens grå sandpapir slipe ned dine strittende pigger. Med andre ord, du må være villig til å la selve livet bli din lærer.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Vi skjønner ikke at det faktisk er mulig å oppnå klarhet, forståelse og forandring akkurat der vi allerede er, uansett hvor vanskelig situasjonen måtte oppleves. Men det er enklere og mindre truende å projisere våre egne problemer over på andre mennesker og på våre omgivelser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For å spille en mer aktiv rolle i forhold til egen helse og velvære, trenger vi ganske enkelt å lytte bedre etter og stole på det vi hører. Stole på signalene fra vårt eget liv, kropp, tanker og følelser. En slik deltagende holdning er dessverre altfor ofte fraværende i helsestellet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fjell er hjemstedet for visjoner. Fra dem kan vi skue utover naturen og se hvor menneskene har plantet sine skjøre, men seige røtter. Fjell har spilt en sentral rolle i historisk og prehistorisk tid.For primitive folkeslag har fjellene alltid blitt oppfattet som en mor, en far , en vokter, en beskytter, en forbundsfelle.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I blant må man tie for at naturen skal tale.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det beste er å møte hvert øyeblikk med friske øyne og være bevisst dets store potensial. Vi utforsker det før vi slipper tak i det og fortsetter til neste øyeblikk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

" Det som ligger bak oss, og det som ligger foran oss, er bagateller sammenlignet med det som ligger i oss".

Oliver Wendell Holmes

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Når vi arbeider med vår evne til å være oppmerksomt til stede, går vi bortenfor eller bak tankene. Det er som om du skulle stille deg i en hule eller kløft bak fossen. Vi kan både se og høre fossen, men vi står ikke midt i fossen av tanker.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Du klarer ikke å få kontroll over alt sammen. Men hvis du velger å forenkle tilværelsen når det er mulig, kan du oppleve en dyp følelse av frihet som vi så altfor ofte går glipp av. Og du får mange muligheter til å oppleve at mindre faktisk kan bety mer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa