Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Gud er brennende besluttsom på at han skal gjenreise og frigjøre ditt maskuline hjerte. Men det såret en ikke vil vedkjenne seg, det såret en ikke sørger over, er det såret som ikke kan gro.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lagt merke til at vi så alt for ofte sier <<ikke>> til gutter. Ikke klatre på den, ikke knus noe, ikke vær så aggressiv, ikke bråk så, ikke rot så, ikke ta slike dumdristige sjanser. Guds design derimot - det som han plasserte i gutter som et bilde av ham selv - er et rungende 'ja'. Vær vill, vær voldsom, vær glødende. Nå, ikke noe av dette er ment å overskygge det faktum at kvinner også bærer Guds bilde i seg. Det maskuline og det feminine går igjen i hele skaperverket.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I want to ride to the ridge where the west commences

I can’t look at hobbles and I can’t stand fences

Don’t fence me in

Cole Porter

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsk noe, og hjertet ditt vil bli vridd og vrengt og muligens knust. Vil du sikre deg at du får beholde det intakt, må du aldri gi det til noe eller noen, ikke engang et dyr

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det eneste som er mer tragisk enn tragedien som skjer med oss, er måten vi takler det på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pop trodde på deg, og hva det nå enn var han så i meg som jeg ikke så selv, var det at han trodde på meg, nok til at jeg begynte å tro på meg selv også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er rett og slett ment som en påminnelse om Gud har skapt mennene slik de er, fordi vi så desperat trenger at de er slik de er. Jo visst, en mann er en farlig ting. Det er en skalpell også. Den kan skade deg og den kan redde livet ditt. Du gjør den ikke trygg ved å gjøre den sløv; du legger den i hendene på en som vet hva han gjør.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl