Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det er alt jeg noensinne har drømt om, Mr. Bones. Å gjøre verden til et bedre sted. Å sjenke litt skjønnhet til sjelens triste, kjedsommelige avkroker. Man kan gjøre det med en brødrister, man kan gjøre det med et dikt, man kan gjøre det med å rekke ut en hånd til en fremmed. Det spiller ingen rolle hvilken form det tar. Det å etterlate seg en verden som er litt bedre enn da man fant den. Det er det beste et menneske kan utrette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hundens begjærlighet etter lukter virket grenseløs, og straks han hadde funnet en duft som interesserte ham, presset han snuten over den med slik besluttsomhet, en slik helhjertet entusiasme, at alt annet i verden opphørte å eksistere. Neseborene hans ble forvandlet til sugerør som snuste i seg dufter, på samme måte som en støvsuger trekker til seg biter av knust glass, og av og til - faktisk ganske ofte - undret Willy seg over at Mr.Bones' kraftfulle og innbitte snutearbeid ikke fikk fortauet til å revne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ingar hHeidi Nicoline ErtnæsBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly Duck