Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Vel vel. Kanskje mannen i månen kommer inn her og faller for meg en vakker dag, og så kan jeg leve lykkelig resten av livet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg oppfattet menn som helt annerledes enn dette. Menn snudde ryggen til grusomme opplevelser så snart de kunne, og oppførte seg som om det ikke var noen vits i å snakke om det eller tenke på det; når det var over, så var det over. De hadde ikke lyst til å bli opprørte selv, og de hadde ikke lyst til å gjøre noen andre opprørt heller.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men mens hun hadde vært ute, hadde Lewis benyttet anledningen til å dø. Eller, rettere sagt, han hadde tatt livet av seg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De tok jo feil, alle sammen. Hun var verken feig eller medgjørlig eller ren eller et naturbarn. Og etter et menneskes død - da var det selvsagt ikke annet igjen av personen enn andre menneskers feiloppfatninger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.