Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Han lot seg synke ned i en av stolene hos sorenskriveren, slengte hatten sin fra seg og sa: - Ja, så har man da oppnådd å bli sin egen kones elsker! Det er en annen mann som har oppnådd å bli sin egen hanreis hanrei! Hva synes De er verst?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Samuel Mikkelsen hørte ikke på noen måte til de lettsindige, men hastverk hadde nå aldri vært hans sak, og især ikke når vinen kom på bordet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skal si Dem en ting: det man forstår av en bok er bare det man bifaller, og det man bifaller er bare det man på en eller annen måte vet i forveien. Eller det som passer i ens kram. Resten er røyk.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Aldri hadde han sett skjønnhet og natur bli bedratt på denne måten.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, selv de enfoldige gjess var åndens og lærdommens redskaper, for de var fulle av fjærpenner.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ho visste ikkje kva han tenkte, men ho visste kva han kjende. Ho var så grannhøyrd. Når ho sat såleis mellom to menn, høyrde ho takten av hjarteslaga i begge. Ho kunne spela tostemmig på dei som på to instrument.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Den store landfogden, den vittige handelsforvalteren med alle de morsomme historiene og den fine konen, fru Mathilde, som ikke sa stort og visstnok led av blodmangel, men som kunne fnise og dåne på en meget fornem måte.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Heidi Nicoline ErtnæsHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeter