Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

For så er sagt at mennesket blir aldri tilfreds, gi det noe så ønsker det mer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er fabelaktig hvordan en liten by holder rede på seg selv og alle sine innbyggere. Hvis hver enkelt mann, kvinne,barn og spebarn, bærer seg efter kjent mønster og ikke stormer noen skanser og er som alle andre og ikke truer fred og velferd eller all dagsens dont i byen, da kan en slik innbygger forsvinne i flokken og aldri bli nevnt. Men la en mann tre ut av hverdagens tanke eller ut av et anerkjent mønster for liv, da kimer byfolkets nerver av spenning, og fenomenet formidles over byens nervenett. Da står hver enkelt innbygger i samband med helten.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En by er som en levende organisme. Byen har nervesystem og hode og skuldre og føtter. Byen er noe helt atskilt alle andre byer, så det er ikke to like byer. Og byen er et følsomt vesen.Det er ikke lett å løse problemet hvordan nyheten spres i byen. Nyheten farer fortere, ser det ut til, enn smågutter løper med den, fortere enn kvinner kan få fortalt den.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete Aastorp