Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Når Dommens Dag kom, var det følgelig en svak, blind og mager gris han la på ryggen i slaktekassen med sammenbundne føtter; så drepte han den ivrig, men likevel uten hastverk, samtidig som han med høy røst refset den for dens utakknemlighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Død verden, uten vann, uten luft. Der har vi minnene dine. Hist og her, på bunnen av en dalgryte, skyggen av et stykke vissen mose. Og tre hundre timer lange netter. Dyrebare lys, gustne, arrete, minst dåraktige lys. For noen utgytelser. Hvor lenge kan det ha vart, fem minutter, ti minutter? Ja, ikke mer, neppe mer. Men den lyser fortsatt, min smale himmelstripe. Før i tiden pleide jeg å teller, jeg telte helt til tre hundre, fire hundre, og tok med andre ting også, regnskurene, kirkeklokkene, spurvens kvitring ved soloppgang, jeg telte, eller ut i løse luften, bare for å telle, og så delte jeg på seksti. Det fikk tiden til å gå, jeg var tiden, jeg fortærte universet. Ikke nå lengre. Man forandrer seg. Når man blir eldre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilEva