Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Vi er piler skutt ut av mors liv, og vi lander på en kirkegård.Og hva spiller det da for rolle hvor høyt vi har fløyet - i det øyeblikk vi lander. Eller hvor langt vi har fløyet, eller hvor mange vi har såret på vår vei.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han løp også etter han var kommet ut på gaten. Ikke fordi han hadde hast, men fordi sinnet også hadde noe med bena hans å gjøre. Faen i heiteste helvete, tenkte han mens han løp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi må være glad vi har det så godt som vi har det, sier folk, de fleste har det verre. Og så tar de en pille mot søvnløshet. Eller mot depresjon. Eller mot livet.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S