Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Bak alle store oppdagelser og fremskritt ligger viljen til å innse at det man hittil har trodd, ikke har vært riktig, og at man må tenke annerledes.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg lurer på hva som ville skje hvis det ble helt slutt på alle TV-sendinger et par ukers tid, og at det samtidig ble umulig å drikke alkohol. Da ville jo de som ikke gikk og hengte seg med en gang, bli nødt til å tenke over hva som foregår i det minste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var ikke alltid så lett å være enslig. Det var umulig å si om det var kulturelt betinget eller ikke, men et eller annet sted i det menneskelige mysterium virket det som det lå et grunnleggende behov for forening med et annet menneske. Kroppen talte sitt tydelige språk. Etter måneder med ensomhet tagg den om berøring.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Noe var blitt mindre påtrengende fordi hun hadde tort tenke alle tanker helt ut, nærmet seg de vonde minnene og kjent på hvor fryktelige de var. Hun trengte ikke gjemme seg for dem lenger. Trengte ikke å flykte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun åpnet kjøleskapet igjen. Trangen ble alltid sterkere når noe hun ikke ville vite av, trengte seg på. Trangen til å stappe i seg for å bringe det som skrek inni henne til taushet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man kunne ikke løpe fort nok når det man prøvde å flykte fra, kom innenfra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila