Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Han som vinner tusen alminnelige kvinnehjerter fortjener ry, men han som klarer å holde på en vakker kvinners hjerte, er i sannhet en helt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Cranes etternavn var langt fra upassende på ham. Han var høy og umåtelig mager, med smale skuldre, lange armer og bein, hender som dinglet en kilometer utenfor ermene, føtter som kunne vært brukt som spader, og en kropp som var særdeles løst sammensatt. Hodet hans var lite og flatt på toppen, med digre ører, store, grønne, glassaktige øyne og en lang, utstikkende nese, slik at det så ut som en værhane som var blitt festet på den lange, tynne halsen hans for å vise hvilken kant det blåste fra. Når man så ham lange ut langs en åskam på en vindfull dag, med klær som flagret rundt ham, kunne man ha tatt ham for å være hungernødens onde ånd som senket seg over jorden, eller for et fugleskremsel som hadde stukket av fra en maisåker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TuridGroBjørn  BakkenSiw ThorbjørnsenBenedicte Sønsteby AndreassenKarin  JensenStig Elvis  FursetArne SjønnesenGunillakjell kBjørn SturødLibraritas vMaritHarald KBabynemiLisbeth Kingsrud KvistenBirkaEli HagelundMargrethe  HaugenIngeborg GFragmenterRotehovudetGrethet87EsoxLuciusIda CharlotteSigrid NygaardLars MæhlumBenedikteTone SundlandDaffy EnglundGVLine DahleHanne KolbruAndreas BokleserEster SSoffa86Bjørg L.agoodtravellerEivind  VaksvikMartinen