Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Tradisjonelt har wa-kvinnene brukt tiden sin på å gjøre livet vakkert, mens mennene har vært travelt opptatt med å kappe hodet av folk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I fjor mistet du både kone og kjæreste, og nå står du i ferd med å miste jobben. Du har cirka tjue tusen dager igjen før du dør. Hvorfor kaster du bort livet ditt? Du må samle tankene dine og gjøre noe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er først når du tar kontroll over livet ditt at du vet du lever.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingen samfunn er perfekte. Frihet er bare mulig når hjertet er på linje med Veien. Hvis hjertet er rolig og hodet klart, vil du se at det ikke fins rett og galt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo mer jeg dukker ned i fortiden, desto fjernere virker den. Den jeg var og den jeg er nå, er to helt adskilte personer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Menneskers verste fiende er andre mennesker, for bare mennesker finner glede i å påføre andre smerte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forestill deg at du har invitert noen venner over på middag, og at de bestemmer seg for å flytte inn å ta over huset ditt. Det er ikke tapet av makt som gjør vondt, det er tapet av verdighet og respekt. (Om Kinas "okupasjon" av Tibet.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva