Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 27 sitater

Det er vanskelig å te seg naturlig når en spiser under oppsikt [....].

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det smerter når vakre drømmer går knas, slik må det være. Og hvem har sagt at det ikke er lykke i det hverdagslige liv ?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For Synna har hatt og vil alltid ha sin egen plass i ham. Henne har han aldri glemt, henne vil han aldri glemme. Men kjærligheten er ikke gjerrig, sier han, om du har mistet en du elsket, kan du elske igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det går an å gret av glede,vet du. Og så e det ei tid for sorg og ei tid for glede. Akkurat det forstår visst ikkje du enno, men når du blir stor, vil du forstå det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han har så mange planer, sier han. Planer han ennå ikke vil diskutere med noen, ikke før han vet at de kan gjennomføres.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi skal greie det vi, vi. Med guds hjølp ska vi greie det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han har vært der for dem, en klippe å støtte seg til når ulykken rammet, glattet ut og mildnet når det var uoverensstemmelser. En selvfølge har det vært at han skulle være der for dem, alltid. Har de skjønt hva det har kostet? Har de noensinne sett hans sorg?.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun kikker inn på sitt gamle rom. Minnene slår mot henne[…]. Nå er hun er glad hun slipper å sove her, slipper minnene, de gode og de vonde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Siden det går år mellom hver gang de to søskene møtes, ble de sittende oppe nesten en hel natt. Det var så mye å snakke om, så mye å minnes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Julie stanser i døren til Morens kjøkken, overveldes av følelsen av å være hjemme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage