Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Det var som om noen plutselig hadde gitt meg en diger stein, like tung som all lidelsen jeg hadde forårsaket, og sagt "Se her, nå må du bære denne"

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det hadde vært så lett å overse hjertet før. En liten følelsesfabrikk man lett kunne stenge.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Midt på kommoden sto mors madonna i keramikk med en lubben Jesus på hoften og et uttrykk av fødselsdepresjon i ansiktet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tilgivelse er så mye vanskeligere enn anger. Jeg kunne ikke forestille meg hvilken voldsom overgivelse det ville kreve av ham.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå tenker jeg på de hundretusener av ting jeg kunne ha sagt til ham, om det ville ha gjort noen forskjell hvis jeg hadde lagt meg på kne og bekjent alle mine synder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han avsluttet med samme spøk som jeg hadde hørt sist jeg kom hit;Glem ikke, folkens, at det er alligatorer på øya. Jeg tviler på at dere får se noen på denne tiden av året, men hvis dere gjør det, så husk at dere ikke kan løpe fra en alligator. Bare sørg for å løpe fra den dere er sammen med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan ikke hindre hjertet ditt i å elske heller - det blir som å stå ute ved havet og brøle til bølgene at de skal stoppe

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtKarin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetil