Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Hvis det finnes en Gud, er han ikke bare en slugger til å sette spor etter seg. Han er fremfor alt en mester i å stikke seg bort. Og verden er ikke den som tar bladet fra munnen, ikke den. I himmelrommet holdes fortsatt like tett. Det sladres ikke mye mellom stjernene. Men ennå har ingen glemt det store smellet. Siden den tid har tausheten hersket uavbrutt, og alt som finnes er på vei bort fra hverandre. Det er ennå mulig å støte på en måne. Eller en komet. Vent bare ikke å bli møtt av vennlige tilrop. I himmelen trykkes ikke visittkort.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når verden er, da er grensene for det usannsynlige allerede overskredet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man skal ikke bare ære sine foreldre. Man skal dessuten ære sine barn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi bærer og blir båret av en sjel ikke kjenner. Når gåten stiller seg på to ben uten å løses, er det vår tur, Når drømmebildene klyper seg selv i armen uten å våkne, er det oss. For vi er gåten ingen gjetter. Vi er eventyret sperret inn i eget bilde. Vi er det som går og går uten å komme til klarhet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund