Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg setter meg på bakken, brekker av et langt strå og stikker det i munnen, smaken av tørt gress, og utsikten formidabelt innelukket av høye grantrær, bare dette, forestill deg; å sitte der blant trærne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Min mørkredsel har aldri gitt meg noen fordeler, spesielt ikke etter at jeg ble voksen, for jeg kan verken huske at jeg har blitt fulgt eller hentet for å slippe å gå i mørket, og da jeg var liten, ble jeg oftere enn Bror sendt ut i små ærender, tanken var at jeg skulle herde meg, men det virket ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg Ristvedt