Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Bryllupet sto i Monterey – en dyster, skremmende seremoni i et lite, protestantisk kapell. Kirken hadde ofte vært vitne til at to skapninger i blomst visnet og døde i ekteskapets forløp, at det var som om den med sitt ritual feiret en mystisk dobbeltdød. Begge følte det som om det ble avsagt en knugende dom. «Dere må holde ut,» sa kirken, og musikken som ledsaget seremonien bar i seg en gledesløs profeti.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hun lo mot ham. «Jeg har en gang hørt eller lest om en merkverdig skikk de har, kanskje i Norge eller Russland, det husker jeg ikke. Men hvorom allting er så heter det seg at dyrene må få vite det. Hver gang det skjer noe i en familie, fødsel eller død, går faren ut i stallen og forteller det til hestene og kyrne. Er det det du skal, Joseph?»

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R