Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Adam hadde en gang latt falle en bemerkning om hvor flott Lee var i tøyet, og Lee hadde smilt til ham. "Det er en dyd av nødvendighet," sa han. "Man må være meget rik for å kle seg så stygt som du. Den som er fattig er nødt til å være pent kledd."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En ond samvittighet er det beste springbrett for filantropi.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

"All right! Kom nå her. Har dere greie på åssen en forbrenningsmotor fungsjonerer?"
"Nei." sa Adam.
"Herre min Gud!" Han løftet opp blikklokkene. "Dette her er altså en forbrenningsmotor," sa han.
Lee sa stille: "Så ung og så lærd."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Man kan bare forstå mennesker hvis man kan føle dem i seg,

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det forekommer meg at hvis du og jeg må velge mellom to måter å tenke eller handle på, da burde vi huske på at vi skal dø, og prøve å leve slik at vår død ikke vekker glede i verden.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Kanskje samtalens kunst nettopp er å få andre til å utfolde seg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg tror menneskesinnet i sine dypeste og mørkeste skikt har en egen måte å hanskes med problemer, forkaste dem eller løse dem. Denne prosessen setter stundom krefter i sving som mennnesket selv ikke vet at det har.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Et par slag på snuten kan gjøre en hvalp håndsky, og et par avvisninger kan gjøre en gutt sky for livet. Men mens hundehvalpen vil luske unna eller legge seg på rygg og logre, kan det hende at en liten gutt dekker over sin skyhet ved å late som han er likeglad, ved å kjekke seg, eller ved å lukke seg inne i seg selv. Og når en gutt først har opplevd å bli avvist, da vil han øyne kulde og avvisning selv der hvor den ikke finnes - eller, hvilket er enda verre, han vil fremkalle det hos folk simpelthen ved å vente det.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Aron lærte om verdens farer av en ung mann uten erfaring, og det ga ham den evnen til å generalisere som bare den uerfarne kan ha.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og det slår meg at det onde ustanselig må yngle og formere seg på nytt, mens det gode er udødelig.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli