Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 17 sitater

Vondest er det alltid for den som blir igjen. Den som reiser, har hele tida målet for øyet.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Arbeid deg trøtt, så slepp du ligge vaken og mane fram gammelkjærestene dine om natta.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Størst en den sorga du ikke kan se, tenker hun

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ska'n sei ja te alle, gjer'n mer synd enn om'n lære å sei et vettugt nei en og annan gongen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det e rart mor, men det va visst gjønnom mi ege sorg je først kunne sjå hans. Slik fann vi fram te det som e mellom oss nu.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Saknet vil vårra der, men det e en del av det som har skapt roa i meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjærlighet, det ordet kan hun ikke bruke om seg og Erik, men det har vokst fram til noe anna, til ømhet, omsorg og ei godhet i dem for hverandre. På hvert sitt vis har de mye som skal bøtes for. Hun la livet i hendene hans engang, som han la sitt liv i hennes. På hvert sitt vis skamfarte de hverandre i vonde år. Ennå har det vel vært stunder hvor bitterheita har blussa opp, men åra og det unge livet rundt dem har mildna det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For etter som Magret vokser til, blir hun mer og mer lik faren sin. Øynene er de samme, og det hender Oline kjenner saknet etter han flomme som et hett sjokk gjennom kroppen når barnet ser på henne med de samme leende brune øynene han hadde. Kjærligheta til han og til barnet går i ett for henne, og legger seg som et sugende trykk for bringa

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke havet, enn ikke døden kan skille oss to. Blir jeg borte, da skal minnene fra denne sommeren være min sjel hos deg og barnet vårt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De gamle der heime bruker ordet vakkert, når de skal skildre noe særskilt. Det ligger mer i det enn i ordet fint eller trivelig. Det er et ord som har kjensler og syn i seg, som ikke finnes i andre ord.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jakob Lund KlausenTjommiLinn HaugEli R. GjengstøAndreas BokleserGro-Anita RoenLena Risvik PaulsenBabynemiAlice NordliIdaTone HBenedikteTrygve JakobsenAtmanCtinaKristin F. JørgensenKikkan HaugenIngunnJCarine OlsrødMarianne  SkageKaroline in WonderTonesen81BenteLibraritas vJenny Dahl BakkenTerje MathisenSynnøve H HoelLene AndresenBeathe SolbergGro-Anette SlettebøIngunn SWenche VargasIna Elisabeth Bøgh VigreAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne MereteGodemineLisbeth Kingsrud KvistenKnutMKarin BergCecilie