Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

"Jeg så ikke så mye til Jesus om vinteren, for jeg kunne se på bildene at han ikke var vinterkledd. Han hadde ikke strømper, og jeg kunne ikke tenke meg at Jesus vasset rundt i sandaler og bare bein. Men om sommeren kikket jeg stadig etter ham når jeg husket på det, og ikke hadde noe annet å kikke etter. Jeg ville jo kjenne ham igjen på lang avstand. For det første på grunn av de rare klærne. For det andre fordi han hadde skjegg. (...)

For det tredje ville jeg kjenne ham igjen på grunn av den lysende ringen han hadde svevende over hodet. Den ringen gjorde meg også sikker på at Jesus ikke var utendørs om vinteren. For da ville det jo legge seg snø på den, og det ville se komisk ut. Og var det noe Jesus ikke var, så var det komisk".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje SivertsenLillevi