Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Brumm så på de to forlabbene sine. Han visste at den ene var den høyre, og han visste at hvis han bare kunne finne ut hvilken som var den høyre, så var den andre den venstre. Men han kunne aldri huske hvordan han skulle begynne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

“Det snør, det snør, tiddeli bom -”
“Tiddeli hva for noe?” spurte Nøff.
“Bom,” sa Brumm. “Det er der for at sangen skal bli god å synge.
Det er det det gjør, tiddeli bom -”
“Jeg synes nettopp du sa snør?”
“Ja, men det var før.”
“Før tiddelibommet?”
“Det var et annet tiddelibom det, Nøff,” sa Brumm.
Nå synte han det begynte å gå litt i surr.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

“Hei Tussi!”, sa Ru.
Tussi nikket dystert til ham:
“Det begynner nok snart å regne,” sa han. “Bare se!”

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Plutselig stanset Brumm og pekte
opphisset fremfor seg: «Se!»
«Hva?» sa Nøff og hoppet i væ-
ret, og for å vise at han ikke hadde
hoppet fordi han var redd, fortsat-
te han et par ganger til, som om
han drev gymnastikk.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"HVis jeg ikke tar feil," sa Ole Brumm, "så betyr det hullet at her bor Petter Sprett. Og Petter Sprett, det betyr hyggelig selskap, og hyggelig selskap betyr mat, og det betyr også at det blir en god dag".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

«Du burde skrive Gratulerer med dagen på den,» sa Ugla.
«Det var akkurat det jeg ville spørre deg om,» sa Brumm, «for stavingen min er Sjanglete. Det er en bra staving, men den sjangler, og bokstavene faller ned på feil steder. Kan du være så snill å skrive ‹Gratulerer med dagen› for meg?»

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Brumm visste hva han mente, men siden han var en Bjørn med Bare Liten Forstand, så kunne han ikke finne de riktige ordene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nøff gikk forsiktig nærmere Brumm bakfra. "Brumm," hvisket han. "Ja, Nøff," sa Brumm. "Ingenting," sa Nøff og tok labben hans. "Jeg ville bare være sikker på at du var her."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For når man er en Bjørn med bare en Liten Forstand, og man Tenker på Ting, så er det ofte at denne Tingen kjennes så mye lurere ut når den er inne i det enn når den kommer ut og andre kan se på den.

Ole Brumm

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Tenk om et tre veltet og vi var rett under det? sa Nasse Nøff. Tenk om det ikke veltet, sa Brumm, da han hadde tenkt seg om en stund.

Godt sagt! (21) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartinReidun Svensli