Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Ethvert kaos var berettiget hvis det pekte ut over seg selv, kanskje kunne man gjennom galskapen nå en fornuft som ikke var den fornuften hvis brist er galskap.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og det var så naturlig å krysse gaten, gå opp trappen til broens smale bånd og gå bort til La Maga, som smilte et smil uten overraskelse, like overbevist som jeg om at tilfeldige møter var det minst tilfeldige i våre liv, og at de menneskene som avtaler tid og sted er de samme som trenger linjerte ark når de skriver eller som klemmer nederst på tannpastatuben.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti