Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

Mitt liv er mitt og ingen skal ta det fra meg! Det jeg har vil jeg gi helt av fri vilje når mitt hjerte er rede og stunden inne. Ingen har noen rett til meg Ikke en eneste! Ingen vet min veg Ikke heller jeg kjenner den, men den blir synlig for meg mens jeg vandrer.

Bare den kan jeg leve nær som sier ja til at jeg trekker meg unna. Bare den kan jeg betro meg til som ikke trues av min taushet. Den som hevder sin rett til meg dreper min glede kveler min kjærlighet tar mitt liv. Fra det mennesket går jeg bort selv om det er min mor, min mann, mitt barn.

Den som krever min kjærlighet hindrer meg i å elske. Den som tar hindrer meg i å gi. Den som tar meg, mister meg. Men den som stoler på livet, gir min kjærlighet vinger. Livet som ikke kan styres som er som en vind og ferdes sin egen veg.

Jeg er vindens barn som ikke kan fanges levende. Jeg er en grå liten fugl som forstummer i fangenskap og dør. Men i nattens frihet og stillhet synger jeg lykkelig uten å bli trøtt som lerken, min søster og broder nattergal.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde MjelvaIngeborg GBjørn SturødTine SundalRenate BakkenHeidiLibraritas vEydís AldaHarald KAmanda AKirsten LundEmil ChristiansenJenny Dahl BakkenDagfinn Jakobseningar hElin SkjerengArcticDwarfAndreas BokleserAjiniakraVannflaskeIngunn SFrode Øglænd  MalminTatiana WesserlingToneJane Foss HaugensveinInger-LiseRufsetufsaHeidi BHanne MidtsundStine AskePangLeserErlend Rødal VikhagenVigdis VoldJulie StensethAlice NordliGro-Anita RoenalpakkaMarte OnarheimLeseaase