Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Jeg tror at teologenes motto er: Hva som ikke er et problem, kan bli det!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kanskje det er slik med de fleste folk, at de akter seg selv høyt og andre lavt, som en medfødt og nødvendig evne for å kunne overleve som folk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Norge er som en vise hvor du stadig kommer på nye vers, og vet at du aldri vil synge det siste. Du vil aldri bli ferdig med å se dets variasjoner, aldri ferdig med å oppleve dets rikdom.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lån hver mann ditt øre, men kun få din stemme; hør hver manns mening, men spar din egen dom.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hvem kan vite hva som er godt, og hva som er ondt? Hva som er rett og hva som er galt? Hele sannheten er aldri synlig, og fremtiden har alltid dulgte kroker som ingen får se før det er for sent.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Tåpen tror alle andre er tåper.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

en hemmelighet er ikke en hemmelighet når mer enn to mennesker kjenner den, pleide Thomas å si.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

DemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. Martol